Varaaminen

Huoneiston varauksen voit suorittaa kätevästi sähköpostilla tai puhelimitse (ks Yhteystiedot). Suosittelemme varaamaan huoneiston viipymättä, jotta varmistat itsellesi haluamasi ajankohdan.

Lomahuoneiston varausmaksu on 25% loma-asunnon vuokrasta. Varausmaksu on turvasi, jolla vahvistat varauksesi. Loput vuokrasta on maksettava noin kolme viikkoa ennen varausajankohtaa.

Varaus

Jos joudut perumaan varauksen, toivomme, että teet sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään kahta viikkoa ennen loman alkua. Jos peruutus on tehty kahta viikkoa ennen loman alkua perimme varausmaksun ja palautamme jo maksetun vuokran takaisin. Myöhemmistä peruutuksista joudumme valitettavasti perimään täyden maksun. Jos vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.

Tulopäivänä huoneistoon voi saapua kello 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä on poistuttava kello 12.00 mennessä ellei toisin sovita. Vaihtopäivä viikkovuokrauksessa on sunnuntai. Asiakas huolehtii huoneiston siivouksesta. Asiakas luovuttaa huoneiston siistissä kunnossa. Loppusiivouksen voi myös tilata hintaan 65€.

Vuokrahintaan kuuluu lomahuoneiston, saunan, veden ja sähkön vapaa käyttö huoneiston vuokrausaikana. Huoneiston vuokraan ei kuulu liinavaatteita, vaan asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki huoneiston rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Tupakointi huoneiston sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Valitettavasti lemmikkieläimet eivät ole sallittuja huoneistossa, joten huoneisto soveltuu myös allergikoille.

 

VAARANPÄÄ SIJAINTI KUVAGALLERIA