Varaaminen

Mökin varauksen voit suorittaa kätevästi sähköpostilla tai puhelimitse (ks Yhteystiedot). Suosittelemme varaamaan mökin viipymättä, jotta varmistat itsellesi haluamasi ajankohdan.

Lomamökin varausmaksu on 25% loma-asunnon vuokrasta. Varausmaksu on turvasi, jolla vahvistat varauksesi. Loput vuokrasta on maksettava noin kolme viikkoa ennen varausajankohtaa.

Varaus

Jos joudut perumaan varauksen, toivomme, että teet sen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, kuitenkin viimeistään kahta viikkoa ennen loman alkua. Jos peruutus on tehty kahta viikkoa ennen loman alkua perimme varausmaksun ja palautamme jo maksetun vuokran takaisin. Myöhemmistä peruutuksista joudumme valitettavasti perimään täyden maksun. Jos vuokraa ei ole maksettu eräpäivään mennessä, varaus raukeaa.

Kesäisin vuokraamme mökkiämme yleensä viikoittain. Tulopäivänä mökille voi saapua kello 16.00 alkaen ja lähtöpäivänä on poistuttava kello 12.00 mennessä, ellei toisin sovita. Vaihtopäivä viikkovuokrauksessa on sunnuntai. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta. Kesän ulkopuolella mökkiämme voi vuokrata viikoksi, viikonlopuksi tai asiakkaan tarpeiden mukaan. Viikonloppu on perjantaista sunnuntai-iltaan. Asiakas luovuttaa mökin siistissä kunnossa. Loppusiivouksen voi myös tilata hintaan 70€.

Vuokrahintaan kuuluu mökin, veneen, saunan, veden, sähkön ja polttopuiden vapaa käyttö mökin vuokrausaikana. Mökin vuokraan kuuluu myös virvelilupa. Mökin vuokraan ei kuulu liinavaatteita, vaan asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet ja pyyhkeet.

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki mökin rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingon.

Tupakointi mökin sisätiloissa on ehdottomasti kielletty. Lemmikkieläimiä saa tuoda mökillemme, mutta niitä ei saa päästää sohville tai sängyille.

 

SAARENPÄÄ SIJAINTI AJO-OHJEET KUVAGALLERIA